Wire

ESET is Overall Leader in KuppingerCole-rapport wegens endpointbeveiliging-, detectie- en respons-mogelijkheden

ESET
ESET, een wereldleider in digital security, werd uitgeroepen tot Overall Leader in het rapport KuppingerCole Leadership Compass Endpoint Protection, Detection & Response (EPDR) 2022 report, waarin zijn EPDR-oplossingen de Leader-status kregen in alle categorieën van Product Leadership, Innovation Leadership en Market Leadership.

KuppingerCole analyseerde leveranciers op basis van een gecorreleerd beeld van ranglijsten in markt- en productleiderschap, waarbij ESET als marktkampioen werd erkend. Bovendien kwam het bedrijf, op basis van een gecorreleerde kijk op de ranglijst van Product- en Innovatieleiderschap, als technologieleider uit de bus. 

KuppingerCole, een internationale en onafhankelijke analistenorganisatie, helpt IT-organisaties door, onder vendors, leiders te definiëren. Het KuppingerCole Leadership Compass EPDR 2022-rapport geeft een specifiek overzicht van de EPDR-oplossingen van leveranciers. Het bespreekt de trends die dit segment beïnvloeden alsook de essentiële capaciteiten vereist voor EPDR-oplossingen. Het beoordeelt ook hoe goed de oplossingen aan de verwachtingen beantwoorden.

ESET Inspect, geanalyseerd in het rapport, vormt de basis van ESET’s uitgebreide detectie- en responsmogelijkheden (XDR) en werkt samen met ESET PROTECT om een complete beveiligingsoplossing te bieden, geoptimaliseerd voor het gebruiksgemak van klanten. De nieuwste MITRE Engenuity ATT&CK® Evaluations for Enterprise toont ook aan dat ESET Inspect in staat is organisaties uitstekende zichtbaarheid en context te bieden tijdens alle fasen van een aanval. Als XDR-compatibele oplossing is ESET Inspect een geavanceerde tool met vernieuwende mogelijkheden voor het opsporen van bedreigingen en incidentrespons. Samen met ESET PROTECT biedt het diepgaande netwerkzichtbaarheid, cloudgebaseerde bescherming tegen bedreigingen en meer. Verder is ESET continu benoemd als topspeler en leider in de branche vanwege zijn uitgebalanceerde aanbod in bescherming, detectie en responsbeveiliging.

“We zijn vereerd erkend te zijn als leider in alle categorieën van het KuppingerCole-rapport omdat ESET gelooft in een meerlagige, hoog performante benadering van zijn technologieën, waarbij nauw wordt samengewerkt met onze klanten voor een geoptimaliseerde en volledige oplossing ”, zegt Ignacio Sbampato, chief business officer bij ESET. “Sinds onze oprichting zijn we pionier in het ontwikkelen van machine learning-mogelijkheden om de zwaarste digitale beveiligingsuitdagingen van vandaag aan te gaan. Deze erkenning is het bewijs van onze niet-aflatende drang naar vooruitstrevende en innovatieve oplossingen voor onze klanten.”

partnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals