Wire

ESET lanceert psychometrische test om wereldwijd progressieve denkers te ontdekken

ESET logo
© ESET
De Progressive Persona-test, ontwikkeld in samenwerking met The Myers-Briggs Company, is ontworpen om te bepalen wat nodig is om een visionaire denker te zijn.

ESET, een wereldleider in cybersecurity, kondigt de lancering aan van de ‘Progressive Persona’ psychometrische test, ontwikkeld in samenwerking met The Myers-Briggs Company, pionier in persoonlijkheids- en professionele ontwikkelingsbeoordeling. De test is bedoeld voor nieuwsgierigen en leergierigen. De vragenlijst laat deelnemers weten waar ze staan ​​op schaal van de visionaire denkers.

De Progressive Persona-test is ontworpen om te begrijpen wat mensen motiveert, hoe men innoveert en wat de samenleving vooruit helpt. Na het beantwoorden van een reeks korte vragen, ontvangen deelnemers hun op maat gemaakt rapport waarin de mogelijke sterke en zwakke punten van hun progressieve persona worden geschetst. Dit rapport beschrijft het specifieke progressieve persoonstype waartoe ze behoren, zoals: Changemaker, Flex Fury, Authentic Dynamo, Power Pro, Firestarter, Captain Conventional, Doctor Constant, Chameleon of Inventor.

“We leven in een wereld in verandering en moeten ons aanpassen en veerkrachtig zijn om vooruitgang te boeken. ESET is van mening dat elke nieuwsgierige geest een rol te spelen heeft in het bijdragen tot de vooruitgang die de wereld doet draaien”, zegt Ignacio Sbampato, Chief Business Officer van ESET. “Iedereen kan op verschillende manieren progressief zijn. Deze psychometrische test benadrukt iemands progressieve persoonlijkheid en biedt tips en trucs om haar/hem te helpen haar/zijn volledige potentieel te bereiken. Het verheugt ons de partner te zijn van een gerespecteerde instelling zoals The Myers-Briggs Company en iets inzichtelijks en leuks te bieden aan zij die ons volgen.”

Sbampato vervolgt: “ESET hecht veel belang aan de wereldwijde ontwikkeling van wetenschap en technologie. Daar vooruitgang in vele vormen voorkomt, is het belangrijk deze te beschermen. ESET gaat er prat op al meer dan drie decennia voorop te lopen in deze bescherming.

De psychometrische test is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijf dat de Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) publiceert, de beroemde evaluatie die verschillende psychologische voorkeuren onthult in de wijze waarop mensen de wereld zien en beslissingen nemen. De MBTI-classificatie geeft de voorkeur van een persoon aan in vier verschillende categorieën: extraversie of introversie, waarneming of intuïtie, gedacht of gevoel en oordeel of perceptie. De basis werd in de jaren 1940 gelegd door Katharine Cook Briggs en haar dochter Isabel Briggs Myers. Het is geïnspireerd op het boek ‘Psychological Types’ van Carl Jung, de Zwitserse psychiater.

De Progressive Persona-test is de volgende fase in ESET’s Heroes of Progress 2022-campagne, ontwikkeld om de progressieve denkers die onze planeet tot een betere plek maken in de spotlights te plaatsen.

Om de psychometrische test gratis af te leggen, bezoek dan deze webpagina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business