Wire

Nintendo Switch: een selectie van de leukste games

nintendo switch
De Nintendo Switch is een populaire console (onder kinderen én volwassenen) die veel verschillende soorten games aanbiedt.

In dit artikel delen we een selectie van de leukste Nintendo Switch games die je kunt spelen.

Wat maakt de Nintendo Switch uniek?

De Nintendo Switch maakt zich uniek door zijn flexibiliteit. Het is een hybride console die zowel als een traditionele console kan worden gebruikt voor televisie-gaming, als een handheld voor on-the-go gaming. Dit maakt het gemakkelijk om dezelfde game te blijven spelen, ongeacht waar je bent of wie je bent.

Animal Crossing: New Horizons

Als je op zoek bent naar een ontspannende game waarin je jouw eigen eiland kunt ontwikkelen en verkennen, dan is Animal Crossing: New Horizons een goede keuze voor jou. In deze game begin je met een kleine eilandgemeenschap waar je een huis kunt bouwen, bomen kunt planten en vissen en insecten kunt vangen. Naarmate je verder in de game komt, zul je ook andere personages ontmoeten en kun je verschillende doelen bereiken, zoals het verzamelen van materiaal voor nieuwe gebouwen en items.

New Super Mario Bros U Deluxe

New Super Mario Bros U Deluxe is een klassieke Mario-game waarin je door verschillende levels moet rennen, springen en vijanden moet uitschakelen. De game biedt veel uitdagingen en variatie, met veel verschillende soorten levels en eindbazen. Je kunt het ook spelen als multiplayergame, waarin je met maximaal vier personen tegelijk kunt spelen.

Minecraft

Minecraft is een (open world) bouwgame waarin je je eigen avonturen kunt creëren. Of je nu een huis wilt bouwen, een mijn wilt graven of een gevecht wilt beginnen met monsters, de keuze is aan jou. De game biedt ook een multiplayermodus waarin je met vrienden kunt spelen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een avontuurlijk spel waarin je de wereld van Hyrule verkent. Je kunt allerlei vijanden verslaan, schatten vinden en missies voltooien. Het verhaal is uitdagend en de gameplay is erg soepel. Zelda is en blijft een fijne klassieker!

Rollercoaster Tycoon – Adventures

Rollercoaster Tycoon – Adventures is een leuke game waarin je een pretpark kunt runnen. Je kunt attracties bouwen, bezoekers verwelkomen en geld verdienen. De game biedt veel variatie en uitdaging, en is een zeer geschikt voor mensen die houden van simulatie- en strategiegames.

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate is een vechtspel waarin je met verschillende bekende Nintendo-personages kunt vechten. Je kunt kiezen uit een groot aantal personages, verschillende levels en vervolgens spelen tegen anderen in de multiplayermodus. De game is snel en intens en biedt veel variatie en vermaak.

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe is een snelle en competitieve racegame waarin je (wederom) met bekende Nintendo-personages kunt racen. De game biedt veel verschillende tracks, power-ups en speelbare personages. Je kunt hem ook spelen als multiplayergame, met maximaal twaalf personen tegelijk.

Just Dance 2022

Just Dance 2022 is een dansspel waarin je kunt dansen op populaire nummers. Je kunt alleen spelen of met vrienden, en de game biedt veel verschillende dansstijlen en nummers. Het is een leuke manier om te bewegen en te ontspannen terwijl je een geweldige tijd hebt.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

gamesgamingnintendo switchontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen