Wire

Consumentenelektronica merk Canyon focust zich op uitbreiding in de Belgische markt

Canyon
De productlijn Canyon accessoires omvat een breed scala aan mobiele, pc gaming-accessoires, evenals draagbare apparaten zoals smartwatches en fitness trackers.

Canyon, toonaangevende merk van smartphone, pc en gaming accessoires met een twintigjarige geschiedenis, breidt zijn aanwezigheid op de Belgische markt uit. Met een portfolio van meer dan 250 producten biedt het merk de kwaliteit van klasse A voor een prijs van klasse B, waardoor het toegankelijk wordt voor jonge liefhebbers van stedelijke cultuur en mensen die op zoek zijn naar innovatie. Het merk is van plan om het merk te laten groeien door aanwezig te zijn op zowel online als offline markten.

De productlijn Canyon accessoires omvat een breed scala aan mobiele, pc gaming-accessoires, evenals draagbare apparaten zoals smartwatches en fitness trackers. De toewijding van het merk aan producten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs heeft al positieve klantrecensies in meer dan 30 landen ontvangen. Daarnaast schenkt het merk veel aandacht aan het milieu, gebruikt het recyclebare materialen in bijna alle verpakkingen en bevordert een “groene” aanpak in de communicatie.

Canyon accessoires

Canyon streeft ernaar om partners niet met een productpakket te voorzien, maar een kant-en-klare oplossing te bieden. Daartoe werd een merkteam opgericht dat in staat is om verschillende trends vast te leggen, te accumuleren en een portfolio van producten te selecteren die nodig zijn voor de implementatie van een strategie achter de lange termijn samenwerking.

Om zijn aanwezigheid op de Belgische markt verder te versterken, zal Canyon een CPFR-model (Cooperative Planning, Forecasting and Replenishment) implementeren om samen te werken met partners/ distributeurs. Met dit model kan het merk nauw samenwerken met partners om de vraag/aanbod te verbeteren, de nauwkeurigheid van de prognoses te verhogen en de voorraadkosten te verlagen.

De beslissing van Canyon om zich op online aanwezigheid te concentreren komt overeen met de huidige markttrends. Volgens een recent onderzoek van de Belgische Vereniging voor Elektronische Handel (BECOMMERCE) is de online verkoop in België in 2021 met 20% gestegen tot in totaal 12,3 miljard euro. Deze groei zal naar verwachting de komende jaren doorgaan dankzij de toenemende consumentenvraag naar gemak, verscheidenheid en concurrerende prijzen.

Canyon streeft ook naar het ontwikkelen van nieuwe, aangepaste en op maat gemaakte producten om aan de groeiende behoeften van de hedendaagse consument te voldoen. Het merk zal zich blijven concentreren op het verder ontwikkelen van categorieën zoals smartwatches, BT-audio, draadloze opladers, auto-accessoires en gaming-oplossingen die onder het submerk Canyon Gaming worden geproduceerd.

In 2023 zal Canyon minimaal 9 nieuwe TWS headsets, 6 nieuwe BT-speakers, 5 nieuwe draadloze opladers en 8 nieuwe smartwatches introduceren, waarvan sommige zullen worden ontwikkeld in samenwerking met wereldwijde industriële ontwerpers. Het merk is ook actief bezig met het verder ontwikkelen van zijn gaminglijn en is van plan om minimaal 5 headsets, 15 muizen en 5 toetsenborden met RGB te produceren.

“We streven ernaar voorop te blijven lopen op het gebied van consumentenelektronica en zijn ervan overtuigd dat onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en milieuvriendelijkheid zal blijven aanslaan bij consumenten in Belgie” – zegt Maksym Nabok, Chief Business Development Officer Canyon. “Terwijl we onze aanwezigheid op de Belgische markt blijven uitbreiden, kijken we ernaar uit om nauw samen te werken met onze partners/distributeurs en klanten om de producten te bieden die ze nodig hebben om in de snel veranderde digitale wereld van vandaag te slagen.”

De uitbreiding van Canyon in België maakt deel uit van een bredere strategie om de aanwezigheid van het merk op belangrijke markten over de hele wereld uit te breiden. Door een toewijding aan kwaliteit, betaalbaarheid en milieuvriendelijkheid is Canyon goed gepositioneerd en in staat om aan de behoeften van de hedendaagse consument te voldoen en een nieuwe generatie van innovatie en creativiteit te inspireren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business