Wire

Dit is hét moment om een iPhone 15 Pro te kopen

© Pexels

Ben jij fan van Apple en is jouw smartphone aan vervanging toe, of wil je graag weer het nieuwste model? Dan zou de iPhone 15 Pro wel een eens een goede keuze voor je kunnen zijn, Hieronder lees je meer over wat (je met) deze smartphone allemaal kan, en waarom nú het moment is om te kiezen voor deze mobiel.

De introductie in september 2023

De iPhone 15 Pro wordt intussen alweer een klein halfjaar verkocht. Zoals vaak startte de verkoop in september, in het geval van de iPhone 15 modellen op 22 september. Sindsdien kun je de mobiel kopen in de Apple Store, of kun je bijvoorbeeld een iPhone 15 Pro van Odido in combinatie met een abonnement online of in een andere fysieke winkel aanschaffen.

Waarom kiezen voor een iPhone 15 Pro?

Naast de vouwbare smartphone, zijn veel smartphones de afgelopen jaren doorontwikkelingen van eerdere versies. Dat is ook het geval met de iPhone 15 Pro, maar deze smartphone heeft toch ook zeker vernieuw(en)de en verbeterde functies.

Een stijlvol design

Het titanium frame (in zwart, blauw, transparant of wit) geeft niet alleen een heel strak uiterlijk maar is ook nog eens erg licht en stevig.

Goede camera(‘s)

De iPhone 15 Pro beschikt over maar liefst vier camera’s. 5. De selfiecamera aan de voorzijde heeft 12 MP en autofocus. Aan de achterkant bevinden zich de hoofdcamera (48 MP), een telelens met 3x zoom (12 MP) en een ultragroothoekcamera (12MP). De nieuwe nachtmodus zorgt ervoor dat de lens meer licht vangt waardoor je gedetailleerdere foto’s – ook met weinig licht – maakt.

Processor

De smartphone is verder voorzien van de nieuwe A17 Pro-chip.  Door gebruik van de nieuwe 3nm-technologie is de processor kleiner en sneller. Ook zware functies worden probleemloos uitgevoerd.

Actieknop

De 15 Pro heeft een actieknop net boven de volumeknoppen gekregen in plaats van de eerdere mute-knop. Aan de actieknop kun je zelf maximaal negen functies koppelen, zoals snelle toegang tot de camera.

Goed om te weten

Net na de lancering kampten meerdere gebruikers van 15 Pro’s met hitteproblemen tijdens opladen en gebruik. Vlak na de ontdekking van het euvel hebben zowel Apple als andere app-leveranciers updates uitgevoerd waardoor het probleem is verholpen.

Het grote voordeel van nú een iPhone 15 Pro kopen

Sommige mensen willen graag direct over het allernieuwste model beschikken. Voel jij die behoefte minder, maar ben je nu wel op zoek naar een andere mobiel? Dan is nu precies het goede moment om bijvoorbeeld een iPhone 15 Pro te kopen. Wat het voordeel hiervan is? Nou, precies, dat dus: voordeel. Smartphones zijn de afgelopen jaren vanwege de duurdere grondstoffen en onder meer het gebruik van duurdere materialen, chips en camera’s een behoorlijke investering geworden.

Maar vaak worden nieuwe toestellen een half jaar na introductie aangeboden met korting. Een iPhone 15 Pro met 128 GB aan opslag kostte bij de introductie vorig jaar 1.229 euro. Intussen is de toestelprijs van bijvoorbeeld een iPhone 15 Pro van Odido in combinatie met een abonnement verkrijgbaar voor 1.049 euro. Zeker als je nu nog een iPhone 12 of een ouder model hebt, zou je met de overstap naar een 15 Pro een flinke upgrade krijgen.


Dit artikel werd geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business