Black Friday 2023: beste deals op Apple-producten

Black Friday 2023 apple-deals
© TechPulse
In dit dealoverzicht vind je de beste Belgische deals op Apple van tijdens Black Friday 2023.

Op zoek naar de beste deals op Apple-producten als iPhones, iPads en Apple Watches? Tijdens het Black Friday-dealfestijn dat rond 17 november begint, vind je hier steeds de meest actuele en interessante deals die je echt niet wil missen.

Zoals je bij Apple-producten kan verwachten zijn de werkelijke prijsdalingen relatief beperkt. Verwacht in elk geval scherpere prijzen voor de uitgaande iPhone 14-serie. De voorraden van diens voorganger lijken niet op te raken: verwacht dus ook zeker deals op de iPhone 12 en iPhone 13. Daarnaast zijn de prijzen van de Watch Series 8 al een tijdje aan het dalen. Het is denkbaar dat die daling voortgezet wordt met zwarte vrijdag.

Daarover kunnen we voorlopig enkel speculeren: tijdens de dealweken zal pas blijken hoeveel korting je kan bedingen op Apple-producten. Dit houdt TechPulse nauwgezet voor je in de gaten: deze dealgids – evenals onze andere Black Friday-artikelen – wordt met enige regelmatig bijgewerkt met nieuwe deals.

  • Ben je het overzicht kwijt? Op deze pagina vind je al onze Black Friday-overzichten.

De beste Black Friday 2023 aanbiedingen op Apple-producten

Binnen elke productcategorie kun je scherpe Black Friday-deals verwachten. We hebben dan ook voor elke categorie een eigen deallijst opgesteld. Die kun je bekijken door op de links hieronder te klikken.


iPhones


iPads


MacBooks


Watches

Meer Apple-deals?

In dit artikel vind je een selectie van Apple-deals. Voor meer deals op Apple-producten kan je terecht in het TechPulse Black Friday-dealoverzicht. Daar vind je allerhande (onmisbare) dealcategorieën.

Laatste update: 8 november, 14:16

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business