Black Friday 2023: beste deals op Apple-producten

Black Friday 2023 apple-deals
© TechPulse
In dit dealoverzicht vind je de beste Belgische deals op Apple van tijdens Black Friday 2023.

Op zoek naar de beste deals op Apple-producten als iPhones, iPads en Apple Watches? Tijdens het Black Friday-dealfestijn dat rond 17 november begint, vind je hier steeds de meest actuele en interessante deals die je echt niet wil missen.

Zoals je bij Apple-producten kan verwachten zijn de werkelijke prijsdalingen relatief beperkt. Verwacht in elk geval scherpere prijzen voor de uitgaande iPhone 14-serie. De voorraden van diens voorganger lijken niet op te raken: verwacht dus ook zeker deals op de iPhone 12 en iPhone 13. Daarnaast zijn de prijzen van de Watch Series 8 al een tijdje aan het dalen. Het is denkbaar dat die daling voortgezet wordt met zwarte vrijdag.

Daarover kunnen we voorlopig enkel speculeren: tijdens de dealweken zal pas blijken hoeveel korting je kan bedingen op Apple-producten. Dit houdt TechPulse nauwgezet voor je in de gaten: deze dealgids – evenals onze andere Black Friday-artikelen – wordt met enige regelmatig bijgewerkt met nieuwe deals.

  • Ben je het overzicht kwijt? Op deze pagina vind je al onze Black Friday-overzichten.

De beste Black Friday 2023 aanbiedingen op Apple-producten

Binnen elke productcategorie kun je scherpe Black Friday-deals verwachten. We hebben dan ook voor elke categorie een eigen deallijst opgesteld. Die kun je bekijken door op de links hieronder te klikken.


iPhones


iPads


MacBooks


Watches

Meer Apple-deals?

In dit artikel vind je een selectie van Apple-deals. Voor meer deals op Apple-producten kan je terecht in het TechPulse Black Friday-dealoverzicht. Daar vind je allerhande (onmisbare) dealcategorieën.

Laatste update: 8 november, 14:16

appleblack fridayblack friday 2023dealsfitnessmobielontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals