Black Friday

Black Friday 2023: het TechPulse-overzicht

Black Friday 2023 dealoverzicht
© TechPulse/Canva
Het is inmiddels Black Friday 2023! Tijdens Black Friday zie je door de bomen het bos (bijna) niet meer. Laat dit artikel daarom jouw wandelgids zijn voor de overvloed aan deals.

Het koopjesfestijn van het jaar is ondertussen al even bezig: Black Friday 2023. Deze dag – noem het anno 2023 gerust een week of periode – bestaat al meer dan 50 jaar in de Verenigde Staten, en sinds enkele jaren doen wij ook mee aan dit gegeven. Voor de koopjesjagers die net uit de lucht komen vallen: hier vatten we kort samen wat deze vrijdag in november precies inhoudt.

Black Friday in een notendop

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt, is Black Friday een waar koopjesfestijn. Deze zwarte vrijdag valt ieder jaar op de laatste vrijdag van november en is het startsein voor de kerstinkopen. In de beginjaren bleven de deals beperkt tot de vrijdag alleen, maar intussen is er eerder sprake van een Black Friday weekend of zelfs een hele week. De deals lopen immers door tot en met maandag 27 november, met de zogenaamde Cyber Monday-deals.

Black Friday aanbiedingen bij een elektronicawinkel
Black Friday zie je vrijwel overal, zelfs midden november, als Black Friday officieel nog niet van start is (gegaan) – © Unsplash

Winkelketens proberen je naar hen te lokken met de beste deals en dit is ook zo in technologieland. Om ervoor te zorgen dat je niet elke webshop moet doorklikken om de deals te vinden die jij zoekt, hebben wij de beste techdeals opgelijst op TechPulse in overzichtelijke categorieën. De artikels met deze deals kan je terugvinden door in dit overzichtsartikel te klikken op de bijbehorende link te gaan.

Overzicht: deals in productcategorieën

Hieronder vind je per categorie de beste deals voor Black Friday 2023. Keer regelmatig terug om de laatste deals te zien.

Overzicht: deals bij winkelketens

Elke webwinkel heeft zijn eigen deals. We hebben hieronder per webwinkel de beste deals voor Black Friday 2023 opgelijst. Zie je nog geen interessante deals? Keer later dan zeker nog eens terug voor meer.

Tips van de TechPulse-redactie

Het koopjesfestijn brengt hopelijk ook dit jaar weer een hoop mooie deals. Deals zijn fijn, maar in een tijd van oplopende kosten -en mogelijk zelfs een aanstaande recessie-, is het soms verstandig de hand op de knip te houden. Wij hebben de belangrijkste tips voor je opgelijst zodat je jezelf goed kan voorbereiden op Black Friday (en je portemonnee naderhand nog van je houdt).

Ben je benieuwd hoe je veilig online kan shoppen tijdens Black Friday? Ook daarvoor hebben we een aantal tips samengesteld. Op die manier blijf je altijd baas van je eigen gegevens.

black fridayblack friday 2023deals

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals