Tips

Disney+ België: de beste nieuwe films en series voor april 2024

Disney+ streamingtips april
© Disney+
De meteorologische lente mag dan wel zijn gestart, veel soeps is het weer nog niet. Dit zijn de beste films en series die in april op Disney+ verschijnen om de druilige maand door te komen.

April begint, net als de eerste maanden van 2024, bijzonder druilerig. Gelukkig heeft Disney+ ook voor april een aantal nieuwe films en series klaarstaan. Nadat maart in het teken stond van “Photographer” en “Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)”, kijk je in april onder andere naar “Wish”. De Disney-film draait om een wens van hoofdpersonage Asha die zo krachtig is dat die wordt beantwoord door een kosmische kracht: een kleine bal van grenzeloze energie genaamd Star. Samen met Star gaat Asha het avontuur aan om haar gemeenschap te redden.

Disney+ pakt ook uit met nieuwe afleveringen van Bluey (seizoen 3), The Incredible Dr. Pol (seizoen 24), X-Men ‘97 (aflevering 4, 5 en 6), Firebuds (seizoen 2) en Shorts Spectacular (seizoen 3). Verder staat in april de introductie van “Tiger” op de planning. De onthulling van de speelfilm, vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, vindt plaats op 22 april – Earth Day.

Deze films en series verschijnen in april 2024 op Disney+

Wish – 3 april

X-Men ‘97 – nieuwe afleveringen vanaf 3 april

Bluey (S3) – nieuwe afleveringen vanaf 7 april

Firebuds (S2) – nieuwe afleveringen vanaf 10 april

The Incredible Dr. Pol (S24) – nieuwe afleveringen vanaf 10 april

Dr. Oakley, Yukon Vet (S12) – nieuwe afleveringen vanaf 17 april

Tiger/Tiger on the Rise – 22 april

Alle films en series streamen?

Alle bovenstaande films en series verschijnen in april op Disney+. Wil je de content streamen, dan moet je uiteraard wel een abonnement afsluiten bij Disney+. Neem je direct een jaarabonnement? Dan krijg je steeds twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business