Business

Gentse ESC neemt Advisie over en bouwt Nederlandse tak uit tot 150 technologiespecialisten

DE ESC-gorep telt nu meer dan 375 experts in bedrijfssoftware, IT en e-business

Software- en IT-bedrijf ESC breidt fors uit in Nederland met de overname van Advisie. Advisie telt 110 medewerkers en heeft kantoren in Eemnes, Delft en Eindhoven. Qexpertise uit Veenendaal, een eerdere acquisitie van ESC, zal samengaan met Advisie. De ESC-groep telt nu meer dan 375 experts in bedrijfssoftware, moderne werkplekken en e-business met kantoren in België, Nederland en Portugal. Deze overname maakt van de ESC groep de grootste Exact-speler in de Benelux en verstevigt haar positie als vooraanstaande Microsoft-partner.

Maritha van Klink – Doorn, Directeur Marketing & Strategie bij Advisie en Pieter Jan Petermeijer, Algemeen Directeur bij Qexpertise, vormen de directie van het nieuwe eengemaakte Advisie. Samen met hun huidige teams blijven ze verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties en het autonoom verder uitbouwen van de Nederlandse markt.

“Advisie is een partner van Exact van het eerste uur. Dankzij hun kennis en aanvullende oplossingen ontzorgen ze bedrijven met een complete oplossing,” aldus Wiegert de Vos, Chief Commercial Officer van Exact.

Advisie is als enige gecertificeerd Exact Platinum Partner en al meermaals uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Qexpertise, zelf ook Exact Software Partner, voegt daar haar expertise van Microsoft Dynamics 365 ERP, CRM en eigen toepassingen aan toe.

“De expansie van de groep waartoe ESC en Net IT behoren richting Nederland is een mooie stap vooruit. Hun geïntegreerde oplossingen op het Microsoft-platform bieden unieke kansen om de digitale transformatie voor onze klanten te versnellen,” laat Erik Kerkhofs Director Global Partner Solutions Microsoft weten.

De ESC-groep die nu actief is in Nederland (Advisie), België (ESC & Net-IT) en Portugal verenigt toonaangevende technologie- en consultancybedrijven, zodat moderne organisaties dankzij slimme cloud-technologie hun volle business potentieel kunnen ontketenen. Naast bedrijfsapplicaties, Low Code -oplossingen & BI vinden ondernemingen er alles wat nodig is voor moderne werkplekken gaande van Microsoft 365 en cloud over cybersecurity tot IT-beheer. De uit de kluiten gewassen e- business afdeling bouwt dan weer webapplicaties, online portals en webshops voor snelgroeiende middelgrote en grote bedrijven.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business