Business

SAS voert SAS® Viya® AI en beslissingsmogelijkheden veilig uit in de Snowflake Data Cloud met Snowpark Container Services

SAS Snowflake
©SAS
SAS stelt gezamenlijke klanten in staat om de kracht van data te ontsluiten gedurende de gehele AI- en analyse-levenscyclus binnen hun Snowflake-account.

SAS, de leider in analytics, onthulde vandaag tijdens Snowflake’s jaarlijkse gebruikersconferentie, Snowflake Summit 2023, dat SAS nu SAS® Viya® AI en beslissingsmogelijkheden veilig kan aanbieden in de Snowflake Data Cloud met Snowpark Container Services. Snowpark Container Services zal SAS in staat stellen om SAS Viya te leveren aan honderden bestaande gezamenlijke klanten en aan potentiële klanten die het beste uit hun data willen halen. SAS, onlangs door Forrester uitgeroepen tot leider op het gebied van AI-besluitvormingsplatformen vanwege zijn uitgebreide sterke punten en strategie, breidt zijn samenwerking met Snowflake uit om geautomatiseerde, schaalbare en draagbare besluitvormingsoplossingen te leveren die de kosten en complexiteit op elk punt in het proces verminderen. De samenwerking tussen SAS en Snowflake helpt gebruikers tijd te besparen, risico’s te verminderen en hun gegevens te maximaliseren zonder dat ze van het ene naar het andere platform hoeven te gaan.

Snowflake, het Data Cloud-bedrijf, kondigde de lancering aan van Snowpark Container Services om de reikwijdte van Snowpark uit te breiden en organisaties te helpen software van derden en full-stack applicaties te draaien – allemaal binnen hun account. Door toegang te krijgen tot commerciële software en apps en deze rechtstreeks in hun Snowflake-account te draaien, kunnen klanten naadloos de waarde van hun gegevens vergroten met behulp van geavanceerde tools zonder deze te verplaatsen of de beveiliging ervan in gevaar te brengen.

“Snowflake blijft investeren in Snowpark en ons uitgebreide partnerecosysteem en versnelt hoe gebruikers bouwen in de Data Cloud door opnieuw te verbeelden wat ze binnen Snowflake kunnen uitvoeren zonder compromissen”, zegt Torsten Grabs, Senior Director of Product Management, Snowflake. “Met de mogelijkheden van SAS Viya in Snowflake brengen we generatieve AI en beslissingsmogelijkheden dichter bij de data om de beveiliging, data governance en de tijd tot inzicht voor klanten te verbeteren.”

SAS is een van de vele organisaties die Snowpark Container Services al gebruiken om geavanceerde toepassingen te leveren. SAS breidt het gebruik van Snowflake uit om het toonaangevende analyse- en AI-platform van SAS te verenigen met de geavanceerde cloudtechnologie van Snowflake. De integratie ondersteunt de volledige levenscyclus van AI en analyse, van het ontdekken van gegevens en het ontwikkelen van modellen tot het nemen van beslissingen. De samenwerking tussen SAS en Snowflake stelt organisaties in staat interactieve, realtime inzichten te verwerven in verschillende sectoren, waaronder het bankwezen, de overheid, de gezondheidszorg en de financiële dienstverlening, in één enkele, veilige omgeving.

“Snowpark Container Services stelt onze gezamenlijke klanten in staat om SAS Viya AI en beslissingsmogelijkheden in Snowflake te gebruiken om kritieke vragen te beantwoorden, inzichten te ontdekken en betere beslissingen te nemen”, zegt Bryan Harris, Executive Vice President en Chief Technology Officer bij SAS. “We zijn er trots op samen te werken met Snowflake, omdat klanten in de wereld van vandaag behoefte hebben aan technologiebedrijven die namens hen samenwerken om grotere productiviteitswinst en innovatie in hun bedrijven te stimuleren. Samen democratiseren we het creëren en inzetten van AI en stellen we onze klanten in staat om efficiënter te bouwen in de Snowflake Data Cloud.”

Lees hier meer over de voortdurende innovaties van Snowflake die de programmeerbaarheid van gegevens uitbreiden voor data science, data engineering en applicatieontwikkeling. Bekijk de Snowflake Summit 2023 keynotes live of on-demand hier.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business