Business

Acronis introduceert Advanced Automation om bedrijfsvoering van MSP’s te vereenvoudigen

©iStock
Acronis, wereldwijd leider op het gebied van cyberbescherming, heeft bekendgemaakt dat Acronis Advanced Automation algemeen beschikbaar komt. Voortbouwend op de ruime ervaring van Acronis in het leveren van geïntegreerde oplossingen waarmee partners hun services kunnen stroomlijnen en vereenvoudigen, helpt Acronis Advanced Automation MSP's over te stappen van eenvoudige break-fix services naar op abonnementen gebaseerde services in de cloud waarvoor een nieuwe benadering voor facturering en contractbeheer vereist is.

Complexiteit is een veelvoorkomende uitdaging bij MSP’s vanwege de talloze zakelijke initiatieven die gericht zijn op het innoveren van hun producten, leveringsmodellen en value-added services. Acronis Advanced Automation is een oplossing voor kleine en middelgrote MSP’s wereldwijd die hun bedrijfsvoering willen vereenvoudigen en stroomlijnen. Met gecentraliseerd beheer van services, uitgebreide mogelijkheden voor tijdregistratie en personeelsbezetting, en geautomatiseerde, op gebruik gebaseerde facturering hebben MSP’s volledig inzicht in hun contracten, levering, tickets en werkgerelateerde items, om daarmee hun omzet te maximaliseren en het vertrouwen bij klanten te vergroten.

Patrick Pulvermueller, CEO van Acronis: “Er duiken steeds weer nieuwe gebruiksvoorbeelden voor native automatiseringsoplossingen op in de IT-sector en Acronis levert een product waarmee MSP’s waar ook ter wereld hun bedrijfsvoering kunnen automatiseren en betere, op data gebaseerde beslissingen kunnen nemen. Of het nu gaat om start-ups of groeiende bedrijven, met Acronis Advanced Automation kunnen serviceproviders hun beheerde services controleren en uitbreiden. We zijn blij om alweer nieuwe, innovatieve automatiseringstools toe te voegen aan Cyber Protect Cloud en dat we MSP’s kunnen helpen hun activiteiten uit te breiden.”

Krachtige mogelijkheden

Advanced Automation biedt MSP’s krachtige mogelijkheden om hun omzet te vergroten met behulp van foutloze facturering, een geïntegreerde servicedesk, geautomatiseerde tijdregistratie en ondersteuning voor op abonnementen gebaseerde services. Deze mogelijkheden leiden tot:

  • Meer efficiëntie: Advanced Automation helpt MSP’s workflows te stroomlijnen, repetitieve taken te automatiseren en handmatig werk te verminderen, zodat er meer aandacht kan worden gegeven aan kernactiviteiten.
  • Minder frictie in de bedrijfsvoering: Advanced Automation biedt eenvoudigere ondersteuning voor op abonnementen gebaseerde services.
  • Hogere productiviteit: Advanced Automation biedt één platform voor het beheren van klantgegevens, tickets, projecten en facturering, zodat MSP’s tijd en werk kunnen besparen om te komen tot snellere en effectievere services.
  • Meer tevredenheid bij klanten en werknemers: Advanced Automation helpt MSP’s de interactie met klanten beter te beheren en de communicatie en het reactievermogen te verbeteren.
  • Meer winst: Advanced Automation automatiseert processen en zorgt voor minder handmatig werk, waardoor MSP’s hun operationele efficiëntie en winstgevendheid kunnen verbeteren.

“Acronis Advanced Automation heeft ons factureringsproces geautomatiseerd. We vinden het geweldig hoe de oplossing samenwerkt met QuickBooks en het overzetten van facturen en data zo gemakkelijk maakt”, aldus Alex Presman, President van Racom Business. “Door deze tijdrovende factureringsprocessen te automatiseren kan ons team meer tijd besteden aan belangrijke bedrijfsprocedures zoals het communiceren met klanten en het opbouwen van waardevolle relaties.”

Beschikbaarheid

Acronis Advanced Automation is beschikbaar voor bestaande Acronis MSP-partners, maar ook voor degenen die een MSP-bedrijf aan het opstarten zijn. Geïnteresseerd in het implementeren van de oplossing? Meer informatie kunt u vinden op: https://www.acronis.com/en-eu/products/cloud/cyber-protect/automation/


Dit artikel is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business