Business

Dell heeft een nieuwe managing director voor België en Luxemburg

Koen Segers © Dell Technologies
Dell Technologies heeft Koen Segers aangesteld als managing director voor België en Luxemburg. Koen werkt al meer dan tien jaar voor Dell en heeft in die tijd verschillende leidinggevende functies bekleed.

Als managing director zal hij lokale klanten en partners helpen bij het bereiken van hun digitale transformatie en bedrijfsdoelen met behulp van technologieën zoals 5G, artificiële intelligentie, cybersecurity, edge en multicloud.

Koen krijgt ook de leiding over de bijdrage die het team levert tot de ESG-strategie van Dell. Dat is de ambitie van het bedrijf om duurzaamheid, diversiteit en inclusie te bevorderen, alsook levens te transformeren met de kracht van technologie.

Ik ben verheugd om de rol van managing director te mogen opnemen in zo’n kritieke tijd voor onze sector”, zegt Koen Segers.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met dit getalenteerde team, en om onze klanten en partners te blijven ondersteunen met toonaangevende oplossingen die de digitale transformatie versnellen en baanbrekende innovatie mogelijk maken.

De afgelopen drie jaar heeft Koen de channel business van Dell in België en Luxemburg geleid. Hij neemt het roer over van Arnaud Bacros, die vanaf nu de channel business van Dell in West-Europa zal leiden.


Dit artikel is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business