Business

Maak kennis met de Commvault Cyber Resilience Council: zwaargewichten bundelen krachten

Cybersecurityzwaargewichten bundelen krachten - Commvault Cyber Resilience council
© iStock
Commvault, aanbieder van oplossingen voor databescherming en cyberweerbaarheid voor hybride clouds, maakt vandaag bekend dat security-experts uit diverse branches, van de publieke sector tot de security- en IT-wereld, zijn toegetreden tot de Commvault Cyber Resilience Council.

Leden van deze raad zullen Commvault voorzien van advies met betrekking tot de laatste beveiligingstrends, cyberbedreigingen en best practices voor het realiseren van cyberweerbaarheid. Deze input zal een cruciale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, het identificeren van kansen voor partnerships en het vormgeven van zakelijke strategieën.

Melissa Hathaway treedt op als voorzitter van de Commvault Cyber Resilience Council. Als topadviseur op het gebied van cybersecurity diende zij onder twee Amerikaanse presidenten. Hathaway werkte daarnaast intensief samen met internationale organisaties zoals de NAVO en Wereldbank. Momenteel adviseert zij Fortune 500-ondernemingen in haar hoedanigheid als Bestuursvoorzitter van Hathaway Global Strategies.

“De cyberbedreigingen van morgen stapelen zich op en krijgen een steeds geavanceerder karakter. Daarmee komt de zakelijke veerkracht van bedrijven steeds meer onder druk te staan”, zegt Sanjay Mirchandani, de bestuursvoorzitter en CEO van Commvault. “Onze nieuwe Commvault Cyber Resilience Council zal ons helpen om de vinger aan de pols te houden met betrekking tot het voortdurend veranderende bedreigingslandschap. Dit stelt ons in staat om klanten te blijven voorzien van brancheleidende oplossingen voor cyberweerbaarheid.”

Leden van de Commvault Cyber Resilience Council


  • Roland Cloutier, Principal bij The Business Protection Group en voormalig Chief Security Officer van TikTok

Na een glansrijke loopbaan in de beveiliging van digitale activa en begeleiding van organisaties zoals TikTok en ADP helpt Cloutier bedrijven nu met het optimaliseren van hun beveiligingsstrategie en digitale beschermingsmechanismen.

  • Shawn Henry, Chief Security Officer bij CrowdStrike en voormalig Executive Assistant Director Criminal, Cyber, Response & Services van de FBI

Voortbouwend op zijn 24 jaar lange loopbaan bij de FBI geeft Henry de beveiligingsstrategieën van CrowdStrike vorm. Bij dit bedrijf voert hij de strijd tegen cybercriminaliteit aan en bestrijd hij cyberbedreigingen op basis van innovatieve technologieën en actuele bedreigingsinformatie.

  • Mark Hughes, Bestuursvoorzitter Security bij DXC Technology

Hughes is een veteraan op het gebied van cybersecurity met 20 jaar ervaring en een sterke staat van verdienste, waaronder de oprichting van BT Security. Hij legt zich toe op de ontwikkeling van oplossingen die bedrijven tegen nieuwe digitale bedreigingen beschermen.

  • Nancy Wang, investeerder in security-startups en voormalig Directeur Data Protection & Data Security bij AWS

Na de oprichting van de eerste managed service provider die diensten voor databescherming naar AWS Cloud bracht bedient Wang nu de meerderheid van alle Fortune 500-ondernemingen die met AWS werken. Zij investeert daarnaast in startups op het gebied van cybersecurity en adviseert hen over hun productstrategie en go-to-marketaanpak.

  • John Zangardi, CEO van Redhorse Corporation en voormalig CIO van het Amerikaanse Department of Homeland Security

Zangardi beschikt over uitgebreide ervaring met IT-werkzaamheden voor de Amerikaanse overheid. Hij was onder meer actief als CIO bij het Department of Homeland Security (DHS), als waarnemend CIO en principal deputy bij het Department of Defense (DoD) en als waarnemend CIO bij de Department of the Navy (DON). Op basis van deze ervaring voert hij geavanceerde gegevensanalyses uit en levert hij beveiligingsadvies om te helpen met het oplossen van cruciale overheidsvraagstukken.

“Elk nieuw lid van de raad brengt een rijkdom aan ervaring met zich mee; van governance en risicobeheer tot de ontwikkeling van geavanceerde security-oplossingen en de bestrijding van geavanceerde cyberbedreigingen”, zegt Hathaway. “Ik kijk uit naar de samenwerking met deze groep van gerespecteerde experts. Samen zullen wij Commvault helpen om wijdverspreide, door AI aangestuurde cyberbedreigingen tegen te gaan en de cyberweerbaarheid van organisaties in alle delen van de wereld een boost te geven.”

Het werk van de Commvault Cyber Resilience Council wordt kracht bijgezet door de recente introductie van Commvault Cloud, powered by Metallic AI. Dit unieke platform voor cyberweerbaarheid komt tegemoet aan de eisen van hybride ondernemingen en biedt de laagste totale eigendomskosten. Het helpt hen om data te beveiligen, risico’s te anticiperen, schade te minimaliseren en zich snel te herstellen van elk soort cyberbedreiging.


Dit artikel is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business