Business

Gentse startup studio StarApps blijft groeien en verwelkomt Daltix-oprichter Jonas Deprez

© StarApps
De studio wil binnen 2 jaar 6 nieuwe scale-ups lanceren.

StarApps, de startup studio uit Gent, verwelkomt Jonas Deprez als Venture Partner. Jonas zal enerzijds de verschillende startups in de studio strategisch bijstaan om hun groei te versnellen, en anderzijds actief op zoek gaan naar nieuw ondernemerstalent in Gent.

Jonas richtte in 2016 het retail databedrijf Daltix op, dat vandaag actief is in België, Nederland en Duitsland. Intussen is de onderneming in handen van Colruyt Group, en is Jonas er nog actief binnen de raad van bestuur. Zijn ervaringen wil hij nu graag overbrengen op de StarApps ventures.

Lorenz Bogaert, mede-oprichter en CEO van StarApps: “Jonas brengt heel wat kennis om bedrijven te laten groeien van 0 naar 1. Onze ambitie is om binnen de komende 2 jaar 6 nieuwe scale-ups te lanceren, bovenop de 4 die al zetelen in Gent. Jonas is het perfecte profiel om de ondernemers te begeleiden.”

Jonas Deprez vult aan: “Ik heb ontzettend veel genoten van de eerste dagen bij Daltix, maar ik heb ook veel fouten gemaakt en veel geleerd in het hele proces van incubatie tot exit. Die passie voor ondernemen en deze learnings wil ik nu ook doorgeven aan de jonge ventures bij StarApps.”


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

businesspartnerinfopress

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals