Dealtip MacBook Pro M1

De meest recente MacBook Pro met Apples sillicon M1-chip is nu tot 160 euro goedkoper. Interesse in deze deal? Sla je slag op Amazon.nl.

Advertentie

Sinds de lancering van Apples eigen M1-chip verkopen de MacBook Air M1 en MacBook Pro als zoete broodjes. De technische specificaties van beide modellen zijn zowel op papier als in de praktijk fantastisch. De zelfontwikkelde ARM-chip van Apple bewijst dat het ook beter kan zonder Intel. Chips en hardware die op maat van elkaar gemaakt zijn, is geen nieuw concept voor Apple.

De MacBook Pro M1 kan je nu met een stevige korting aanschaffen via Amazon.nl. Voor het Pro-model met 512GB krijg je een mooie korting van 230 euro op de totaalprijs. Dat maakt deze krachtige MacBook nog een pak aantrekkelijker. Ook de Air met M1 chip is nu een stukje goedkoper. Zo is het 512GB-model daar momenteel 152 euro goedkoper.

MacBook Pro M1

Wat krijg je terug voor deze aankoop? De sillicon-versie van de iconische MacBook Pro heeft een hele reeks krachtige tools aan boord. Doordat alles gecentraliseerd wordt, zijn de krachten gebundeld. Dat maakt dat zware programma’s zoals tekenprogramma’s of bijvoorbeeld Adobe Creative Cloud een stuk sneller en vlotter draaien op deze MacBook. Maar het kan ook anders, bijvoorbeeld Firefox gaat 2,5x sneller op macOS in combinatie met M1. Wie dus heel actief bezig is met zijn laptop kan maar beter eens een kijkje nemen naar deze deal.

M1 Apple

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here