Microsoft Office 2021 50 dollar Mac Windows

Op zoek naar een Office-pakket voor je Mac of Windows? Geniet nu van Office 2021 voor maar 50 dollar (levenslang, geen abonnement).

Advertentie

29/04/2022: De pakketten voor Windows zijn intussen uitverkocht. Voor Mac zijn ze wel nog beschikbaar.

Microsoft Office 2021 is een duur product, dat weten we allemaal. Sinds enkele jaren biedt Microsoft zijn Officepakketten aan in de vorm van een abonnement. Je hebt al zo’n abonnement vanaf 69 euro per jaar onder de naam Office 365 Personal. In principe wil het bedrijf ook af van de naam ‘Office’. Het doel is om binnen afzienbare tijd een totaalpakket aan te bieden waar Office een onderdeel van zal zijn.

Heb je geen zin om veel geld te spenderen aan Microsoft Office voor Windows of Mac? Via Stacksocial is er deze week een aanbieding waarbij je voor 50 dollar levenslang toegang krijgt tot Office Home & Business, voor Mac of Windows.

Microsoft Office 2021

Sinds kort is er een nieuwere versie van Office. Gelukkig heeft het techbedrijf ervoor gekozen om de nieuwe versie als een vast pakket te gaan aanbieden. Je hebt dus met andere woorden geen abonnement meer nodig.

Deze dealtip omvat twee versies: Office for Mac en Office for Windows. Het eerste betreft het Home & Business for Mac, voor Windows-toestellen gaat het om Office Professional Plus. Beide pakketten kosten 50 dollar en kan je gemakkelijk vanuit België bestellen.

Na aankoop van het pakket krijg je een digitale code toegestuurd.


11 REACTIES

 1. Ik heb me het Office pakket aangeschaft. Let wel, er komt nog 10,5 dollar taks bij wat de totaalprijs op 60,49 dollar brengt.

 2. Het is wel een gans gedoe. Het duurt even voordat je de code krijgt en eenmaal geactiveerd moet je dikwijls opnieuw proberen om uiteindelijk de download in gang te krijgen. Maar het lukt. Ik heb ondertussen reeds 2 licenties aangekocht, 1 voor mijn laptop en 1 voor mijn zoon zijn laptop.

 3. Het is inderdaad een heel gedoe. Ik maakte de aankoop, en ontving een bevestiging en ontvangstbewijs van de aankoop, en kreeg de melding dat de code werd opgevraagd. Maar nu staat plots er “0” bij purchases. Dus mijn aankoop is verwijderd. Bij navraag konden ze mij niet helpen en moet ik een nieuwe aankoop doen.

 4. Beste,
  als ik op de link klik, krijg ik enkel volgende mededeling:

  Oops! It looks like the page does not exist.

  In the mean time, check out these sweet deals we have going on right now!

  Greetz,

 5. De verkopers zijn resellers van Microsoft die geen toelating hebben om dit te doen.
  De licenties zijn volledig werkend gedurende een beperkte tijd, totdat Microsoft dit merkt en de account afsluit.
  60 EUR weggesmeten geld, dus niet doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here