Deals

Witgoedweken van start bij Coolblue: scoor nu flinke kortingen

Coolblue winkelopening in Brugge
© Coolblue
Grote apparaten, kleine prijsjes: zo luidt de gedachte van Coolblue achter de witgoedweken. Tot 21 april krijg je korting op onder meer wasmachines, droogkasten, koelkasten en vaatwassers.

Naast de televisie in de woonkamer is witgoed misschien wel de duurste productcategorie in huis. Vrijwel alle huishoudelijke apparaten vallen onder die categorie, van koel- tot droogkasten. Ook ovens, kookplaten en magnetrons behoren tot de categorie ‘witgoed’. Op die categorie kan je nu flink besparen. Coolblue houdt van 8 tot 21 april namelijk zijn witgoedweken met kortingen tot wel 100 euro. Bovendien zijn heel wat apparaten verkrijgbaar met cashback.

Betalen met ecocheques

Sinds kort kan je bij Coolblue ook online betalen met ecocheques. Je hoeft dus niet naar de winkel te gaan om je witgoedaankopen te doen. Coolblue accepteert ecocheques van Edenred, Monizze en Pluxee. Is het bedrag dat op je kaart staat te laag, dan kan je het resterende bedrag betalen met een van de overige betaalmiddelen.

Aanbiedingen op wasmachines

Dit zijn de beste deals op wasmachines. Let op, deze lijst is niet uitputtend en het is mogelijk dat het aanbod de komende tijd nog veranderd.

Aanbiedingen op droogkasten

Hieronder vind je de beste deals op droogkasten tijdens de witgoedweken. Let op, deze lijst is niet uitputtend en het is mogelijk dat het aanbod de komende tijd nog veranderd.

Aanbiedingen op koelkasten

Er zijn een hoop koelkasten verkrijgbaar voor een kleiner prijskaartje, zowel inbouw- als losse koelkasten. Let op, deze lijst is niet uitputtend en het is mogelijk dat het aanbod de komende tijd nog veranderd.

Meer witgoeddeals? Via dit overzicht kan je alle deals van de Witgoedweken bekijken. De deals lopen tot 21 april 2024.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business