Nieuws

Intel verraadt komst nieuwe MacBook Pro

In een mail aan de deelnemers van het Intel Retail-programma geeft het bedrijf te kennen dat er binnenkort MacBooks op de markt komen die uitgerust zijn met een Intel Core i5-processor.

Het is een veilige gok om te veronderstellen dat Apple uiteindelijk de nieuwe Intelprocessors zal gebruiken in zijn MacBooks. Wanneer dat precies gebeurt, is niet bekend. Maar Intel lichtte afgelopen woensdag, al dan niet bewust, een tipje van de sluier op.

Het bedrijf stuurde namelijk een mailtje naar de deelnemers van zijn Intel Retail Edge Program (IREP). Dat is een opleidingsprogramma voor Intel-salesvertegenwoordigers. En in die mail, die AppleInsider kon bemachtigen, staat het volgende te lezen: “Januari-prijzenpot: win een MacBook Pro. Wie slaagt in de training van deze maand, maakt kans op een van de twee MacBook Pro-laptops met een Intel Core i5-processor.”

[related_article id=”158256″]

Een woordvoerder van Intel zegt dat er sprake is van een fout in IREP, en dat ze het voorval momenteel onderzoeken.

De fout zou te maken kunnen hebben met het woordgebruik in de mail, of – en dat is waarschijnlijker – met het tijdstip waarop de mail werd uitgestuurd. De komst van MacBook Pro’s met de Arrandale-architectuur die de i5-processor bevat, wordt al een tijdje verwacht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business