Nieuws

DynDNS Updater 4.1.5

Heb je ooit al gebruikgemaakt van de diensten van DynDNS, dan is de kans groot dat het volgende probleem je bekend voorkomt. Je gebruikt DynDNS zodat je overal via een gemakkelijke naam met een bepaalde service op je pc kunt verbinden.

Handig! Tenzij je natuurlijk een dynamisch IP-adres hebt. Want dan moet je steeds wanneer je IP-adres verandert de configuratie bij DynDNS aanpassen.

[download_file]

Sommige routers beschikken weliswaar over de mogelijkheid om je nieuwe IP-adres automatisch bekend te maken aan DynDNS, maar lang niet alle modellen bieden deze functionaliteit.

Hier komt de officiële DynDNS Updater van pas. Dit programma updatet automatisch verschillende DynDNS-hosts wanneer je IP-adres is veranderd. Zelfs als je router over de mogelijkheid beschikt om dit zelf te doen, raadt DynDNS toch aan om de DynDNS Updater te gebruiken, aangezien die naar eigen zeggen betrouwbaarder is dan de updateclients van vele routers.

Overzicht
Het programma houdt ook een log bij van alle pogingen tot updaten, succesvol of niet. Zo krijg je een mooi overzicht van hoe dikwijls je IP-adres verandert, evenals waar er iets misloopt.

DynDNS Updater start desgewenst samen op met Windows, zodat je DynDNS-hosts onmiddellijk naar het correcte IP-adres wijzen. Je kunt, indien je dat wilt, ook op de hoogte gebracht worden van alle updates. Een pictogram in het systeemvak zorgt ervoor dat je makkelijk alle informatie kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business