Nieuws

Alienware M11x-netbook al te reserveren bij Dell

Dell stelde enkele weken geleden op de CES-beurs de M11x voor, een uiterst krachtige Alienware-minilaptop voor gamers. In de Amerikaanse webshop van Dell kan deze gamingnetbook nu al gereserveerd worden voor een stevige 799 dollar.

Alienware wil de M11x geen netbook noemen, maar het toestel wordt wel in de markt gezet voor mensen die de gewone Atom-gebaseerde laptops niet goed genoeg vinden om games te spelen die visueel gecompliceerder zijn dan Solitaire.

Reserveren in de Amerikaanse shop
De M11x zal pas beschikbaar zijn vanaf 1 maart, maar Dell laat mensen al toe om de machine te bestellen op zijn Amerikaanse site. De basisconfiguratie moet 799 dollar opbrengen. In ruil daarvoor krijg je een Pentium SU4100-processor van 1,3 GHz, 2 gigabyte RAM-geheugen, een harde schijf van 160 GB, en Windows Home Premium.

[related_article id=”152275″]

Nvidia GeForce GT 335M
Het opvallendste aspect aan deze Alienware M11x is de nieuwe grafische kaart. De Nvidia GeForce GT 335M met 1 GB aan grafisch geheugen zal dienen om de 11,6 inch leddisplay aan te sturen. Dell zegt dat dit toestel “de grafische kracht van een 15 inchlaptop oplevert in een 11 inchformaat."

Je kunt het toestel ook upgraden, en laten uitrusten met een Core 2 SU7300-CPU (100 dollar extra), 2 GB extra RAM (50 dollar meer) en grotere harde schijven, waaronder ook een solid-state drive van 256 GB voor aanzienlijke meerkosten van 570 dollar.

De M11x verschijnt in zwart of zilver, en zoals we van Alienware gewoon zijn, kun je uit verschillende kleuropties kiezen voor de ledverlichting van het systeem.

Wat denk jij? Zou je een dergelijk toestel kopen, als je voor hetzelfde geld een laptop van 14 of 15 inch hebt? Laat het weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business