De Google-telefoon Nexus One is nu al te koop in Nederland. Google zelf verkoopt het toestel hier nog niet, maar een webwinkel levert de telefoon met een Vodafone-abonnement van twee jaar voor 249 euro. De mobiele telefoon is te koop bij Belsimpel.nl in combinatie met een abonnement van 34,56 euro per maand. Dat bevat 275 […]


De Google-telefoon Nexus One is nu al te koop in Nederland. Google zelf verkoopt het toestel hier nog niet, maar een webwinkel levert de telefoon met een Vodafone-abonnement van twee jaar voor 249 euro.

De mobiele telefoon is te koop bij Belsimpel.nl in combinatie met een abonnement van 34,56 euro per maand. Dat bevat 275 belminuten en onbeperkt mobiel internet. Volgens Webwereld heeft de winkel de telefoons simlockvrij geïmporteerd uit de VS.

Google presenteerde de Nexus One begin dit jaar. De telefoon is aanvankelijk alleen in de VS, Hongkong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar, voordat het toestel internationaal overal wordt aangeboden. Het is in tegenstelling tot andere Androidtoestellen een smartphone die de zoekgigant zelf op de markt brengt.


[related_article id=”158901″]