Nieuws

Nokia toont drie nieuwe telefoons

Nokia heeft drie nieuwe smartphones voorgesteld: de C3 en C6 voor consumenten, en de E5 voor zakenlui. Grootste gemene deler van de toestellen is een volwaardig toetsenbord.

Met de nieuwe telefoons probeert Nokia in te spelen op sociale netwerken. Het volwaardige toetsenbord zou ervoor moeten zorgen dat mensen makkelijk berichten kunnen sturen, mailen en twitteren.

Het goedkoopste toestel, de C3, kost 99 euro exclusief btw. Voor dat geld krijg je een telefoon met een wificonnectie, een camera van twee megapixel en een volledig toetsenbord. De C3 komt uit in de zomer van 2010. Nokia biedt keuze uit enkele kleuren, zoals beige, grijs en roze (golden white, slate gray en hot pink in marketingtaal.)

De Nokia C6 is een iets duurder toestel, met een groot touchscreen. Om de toetsen te gebruiken moet je het toestel op zijn zijkant houden en openschuiven. De telefoon kost 220 euro zonder btw. Daarvoor krijg je een camera van vijf megapixel met flits en gps-navigatie met Ovi Maps.

De E5 moet de opvolger worden van de huidige E71 en E63. Dat zijn allemaal zakelijke toestellen. De E5 kan overweg met de meeste zakelijke e-mail zoals Mail for Exchange en IBM Lotus Notes Traveler. De prijs bedraagt 180 euro zonder btw, en het toestel komt uit in het derde kwartaal van 2010.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business