Nieuws

Telenet lanceert internettoegang tot digicorder

Als aanbieder van digitale tv heeft Telenet een testversie klaar van de internettoepassing waarmee klanten hun digicorder kunnen programmeren.

Met een publieke bèta die Telenet vrijgaf, kun je de digicorder van Telenet programmeren. Als je dreigt een heruitzending van FC De Kampioenen te missen, kan je over het internet je digicorder de aflevering laten opnemen. Het maakt niet uit waar je bent, zolang je maar een pc met internet tot je beschikking hebt.

In een eerste fase is er enkel toegang via de website Tv.be beschikbaar. Later volgen er ook nog een mobiele site en een toepassing voor de iPhone, Androidtelefoons en Windows Phone.

[related_article id=”158455″]

Testers kunnen zich aanmelden
Wie de bèta van Telenet al wil gebruiken, kan zich aanmelden op Tv.be met de klantenlog-in of de internetlog-in van Telenet. Omdat de programmeersoftware nog een bèta is, garandeert Telenet geen foutloze werking.

Telenet voorspelt dat één procent van de gebruikers problemen zal ervaren. Ze zullen een foutboodschap krijgen die meldt dat er geen digicorders aan het account gekoppeld zijn. Telenet werkt nog om het probleem op te lossen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business