Microsoft geeft pc-bouwers speciale Office-korting

Computerfabrikanten die Office 2010 Starter met hun pc’s meeleveren, betalen ruim de helft minder aan licentiekosten als ze allerhande Microsoftsnufjes installeren.

Microsoft heeft net de licentiekosten voor OEM-installaties van zijn nieuwe Office Starterpakket vrijgegeven. Zo’n installatie gebeurt door de computerfabrikant zelf en kost de eindgebruiker minder geld.

PC Essentials
Pc-fabrikanten die hun producten met Office 2010 Starter erop willen verkopen, betalen daar normaal vijf dollar per computer voor. Als ze echter Microsofts PC Essentials mee installeren, kost het Officepakket hen slechts twee dollar per installatie.

[related_article id=”161452″]

Dat extra softwarepakket bevat de Bing Bar en Windows Live Essentials: de overkoepelende naam voor onder andere Windows Mail, Messenger, Photo Gallery enzovoorts. Het pakket verandert ook je startpagina naar Bing en MSN Home Page.

Office Starter
Microsoft Office Starter bestaat uit afgeslankte versies van Word en Excel. Het is een gratis basispakket omdat het advertenties toont. Wie wil upgraden naar het volledige Office 2010, hoeft alleen een activeringscode aan te kopen.

Office Starter krijgt immers een volledige Officeversie meegeleverd, maar die is voor gebruik vergrendeld. Zodra je het activeert, kan je daarom meteen aan de slag zonder het eerst te hoeven downloaden of installeren.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business