Problemen met digicorders Telenet

Digicorders van Telenet kampen met problemen. Sinds er een nieuw menu is, blijven sommige toestellen herstarten.

Door het herstarten wordt het beeld, en ook de opname die op dat moment loopt, ongeveer een minuut onderbroken. Sommige klanten zeggen dat het gemiddeld één keer per avond voorvalt. Eén lezer meldt ons dat zijn toestel soms elke twintig minuten even uitvalt.

Telenet bevestigt het probleem aan onze redactie, al zou het enkel voorvallen bij een beperkt deel van de digicorders. “Het klopt dat er een aantal klanten na de release van mei problemen ondervinden met hun SD Digicorder”, zegt woordvoerder Stefan Coenjaerts.

[related_article id=”158455″]

De meerderheid van de digicorders in omloop is uitgerust met hoge definitie (HD). Deze digicorders hebben het probleem volgens Telenet niet. Maar het kabelbedrijf weet nog niet hoeveel gebruikers de herstartproblemen momenteel wel ondervinden.

Een snelle oplossing voor het probleem is er voorlopig nog niet. Telenet zegt dat het nog op zoek is naar de oorzaak, daarna kan er vrij snel worden gewerkt aan een oplossing. Dat kan mogelijk via een software-update, al zal dat afhangen van de aard van het probleem.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business