Nieuws

Speak-A-Message 5.2.1

Nuances gaan vaak verloren in een e-mail. Speak-a-message pakt het daarom anders aan: je spreekt je boodschap in en die wordt vervolgens als een geluidsbijlage aan een mailtje gehangen.

De tool oogt misschien wat flitserig maar is toch best gebruikersvriendelijk. In eerste instantie stel je alle opties naar wens in. Zo doe je er goed aan de luidsprekers en de microfoon te testen en die (qua volume) af te stemmen op Speak-a-message.

Wil je je geluidsopname als een zuinige mp3 kwijt, open dan de tab Mp3 en haal via de knop ‘Find Mp3 encoder on the web’ de populaire lame-encoder op. Het volstaat dat je vervolgens naar het gedownloade lame_enc.dll verwijst.

[download_file]

Commentaar op foto’s
Is alles naar wens dan hoef je nog maar de microfoon in de aanslag te houden en met de REC-knop je stem vast te leggen. Na afloop druk je dan op het pictogram met de enveloppe. Dat zorgt ervoor dat de opname meteen naar je e-mailclient wordt doorgestuurd in de vorm van een bijlage.

Leuk zijn ook de Photo messages, waarbij je ingesproken commentaar kunt geven op een reeks foto’s, die dan als een diashow kunnen worden doorgestuurd.

Handig is nog dat Speak-A-Message je bij elke operatie standaard een helpvenstertje toont met de bijhorende instructies.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business