Nieuws

Synrc Contacts 2.0.10.30

Je maakt gebruik van Gmail? Dan is de kans groot dat je via Google ook wel een aantal contactpersonen hebt aangemaakt – dat onderdeel is namelijk maar een muisklik verwijderd van Gmail. Die lijst had je echter graag ook op je desktop zien verschijnen… Dat kan met Synrc Contacts.

Er zijn weliswaar een aantal gratis oplossingen om de contactlijsten van Outlook en Gmail te synchroniseren – denken we aan GO Contact Sync of GCaldaemon (die het met een LDAP-service doet) – maar die blijken in de praktijk niet echt betrouwbaar.

[download_file]

De oplossing die Synrc Contacts biedt, is niet geïntegreerd in Outlook maar de Gmail-contacten kan je alvast wel oproepen met één druk op de knop. Je hoeft slechts één keer je Gmail-account ID in te geven en even later verschijnen alle contactpersonen van Gmail in het programmavenster.

Die hoort Synrc Contacts dan met de ‘standaardprovider’ (Windows contacts) te synchroniseren (wab.exe), maar dat bleek tijdens onze tests niet echt te lukken. Hoe dan ook, via een eenvoudige zoekbalk kan je snel de gewenste contacten in het venster opsporen.

Overigens kan je in ditzelfde venster ook de contacten van Outlook en van Windows Live oproepen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business