Nieuws

LaCie-monitor voor zwaar grafisch werk

Als prijs geen probleem is, ben je beter af met een breedbeeldscherm met P-IPS technologie. LaCie, bekend om dit type monitor, brengt een nieuwe 24 inchmonitor voor professionals op de markt.

Deze LaCie 324i heeft een schermresolutie van 1.920 x 1.200 pixels, die dankzij aanpasbare backlight-stabilisatie kan worden afgesteld voor de juiste professionele omgeving.

Het dure paneel beschikt over een indrukwekkend kleurengamma van 102 procent NTSC of 98 procent AdobeRGB. Bij een doorsnee lcd-scherm bedraagt dit tussen 70 en 75 procent NTSC. De kijkhoek van 178 graden (horizontaal en verticaal) is gelijk aan die van Apples nieuwe LED Cinema Displays en zorgt voor uiterst getrouwe kleurweergave.

Dit scherm beschikt over alle moderne aansluitingen als HDMI, DisplayPort en DVI-D, waarbij LaCie voor het laatste type een kabel toevoegt. Er zijn bovendien 3,5 mm-audioaansluitingen en het is mogelijk om het scherm negentig graden te draaien voor het werken met beelden in portretmodus.

Voor een scherm van die kwaliteit ben je wel wat geld kwijt. Zonder kap en blue eye-colorimeter (een toestelletje om de kleuren te kalibreren) tel je in de winkel 1.359 euro neer. De LaCie 324i is vanaf nu verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business