Nieuws

Asus toont exclusieve Lamborghinilaptop

Wie graag een laptop heeft die doet denken aan een Italiaanse sportwagen, kan bij Asus terecht voor de Lamborghini Eee PC VX6.

Deze 12,1-inchnotebook, die geïnspireerd is door de Murcielago LP640 Roadster, heeft enkele flinke specificaties en ondersteunt USB 3.0-technologie. Het geluid wordt geleverd door Bang & Olufsen ICEPower en SRS Premium-surround en zorgt voor een extra luxe toets.

Binnen in de Lamborghini Eee PC VX6, die een ledscherm met een resolutie van 1.336 op 768 pixels heeft, vinden we een Intel Atom D52 dualcoreprocessor en een Intel NM10-chipset. Grafisch wordt deze laptop aangestuurd door een Nvidia Ion 2 met Optimustechnologie. Verder heeft de VX6 een harde schijf van 250 GB en 2 GB RAM-geheugen aan boord. Een zescellige lithium-ionbatterij zorgt volgens Asus voor een batterijduur van zes uur.

Lamborghini-aficionado’s die willen pronken met de Eee PC VX6 moeten voorlopig wel naar het Verenigd Koninkrijk; het toestel kost er 499 pond (zo’n 570 euro). Of de specificaties die prijs rechtvaardigen is voor discussie vatbaar, maar je haalt er wel een erg exclusief werkpaard mee in huis.

[related_article id=”152275″]

Speciaal voor de liefhebbers staat hieronder de promovideo van de VX6.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business