Nieuws

Site van het Jaar 2010 gaat van start

Naar goede gewoonte gaan onze collega’s van Clickx ook dit jaar op zoek naar de beste sites van 2010. Stemmen kan tot 29 november.

De redactie van Clickx heeft zich de voorbije weken en maanden over het internet gebogen en selecteerde tweehonderd sites, netjes opgedeeld in twintig verschillende categorieën zoals cultuur, groen, jeugd, nieuws en duiding en voetbal.

Die sites worden de komende twee weken aan de test van het publiek onderworpen op www.sitevanhetjaar.be. Iedereen kan er op zijn favoriete sites stemmen en zo meedingen naar enkele prijzen.

Elke categorie bevat tien sites, en als stemmer kan je per categorie tot drie sites aanduiden. Die stemmen – vorig jaar lieten er meer dan 70.000 mensen hun mening horen – tellen mee voor zeventig procent van het eindresultaat. De overige dertig procent wordt ook dit jaar geleverd door een vakjury.

Op de blog van Site van het Jaar 2010 vind je niet alleen een overzicht van alle genomineerde sites, maar je kan er binnenkort ook terecht voor het laatste nieuws over deze verkiezing, tussentijdse resultaten en een voorstelling van de jury.

Stemmen kan tot 29 november. De awards worden uitgereikt op 7 december, tijdens een slotshow in de Gentse Handelsbeurs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business