Nieuws

Review: Need For Speed – Hot Pursuit

Need For Speed - Hot Pursuit is door het niet altijd even realistische rijmodel geen spek voor elke bek, maar wel toegankelijk voor de minder getalenteerde fans van het racegenre. En het is altijd leuk om achter het stuur van een politiewagen te kruipen.

Jager of wild

Welkom in Seacrest County, een fictief stadje met een 160 kilometer tellend open wegennetwerk dat bestaat uit kronkelige bergroutes, rechte asfaltstroken door de woestijn, beijzelde stadsstraten, hobbelige zandwegen en watergladde autostrades. Je kiest voor een carrière als illegale straatracer die zich de betere tracht te bewijzen tegen rivalen en daarbij ook nog eens uit de handen tracht te blijven van de al even agressief plankgas duwende arm der wet. Of je kiest voor het uniform en het minstens even indrukwekkende wagenpark van de politie die deze laagvliegers met wegblokkades, nagelstrips, assistentie van helikopters of offensief bumperwerk probeert te klissen. Beide partijen kunnen beroep doen op Porsches, Lamborghini’s, Bugatti’s en andere peperdure exotische bolides.
Of je nu jager of opgejaagde bent, de spanning tijdens elke race ligt van begin tot einde rond of boven het kookpunt. Dat is leuk tegen computergestuurde tegenstanders, maar nog veel intenser wanneer je het asfalt of zandpad deelt met andere spelers. De game maakt in deze multiplayerraces gebruik van een ingenieus systeem dat je op de hoogte houdt van de prestaties en uitnodigingen van bevriende spelers, zodat je nooit om een uitdaging verlegen zit.

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business