Nieuws

Belgacom gaat Office 365 aanbieden

Belgacom gaat de clouddienst Microsoft Office 365 in een bundel met internettoegang aanbieden, als deze in de eerste helft van 2011 uitkomt.

Microsoft Office 365 is een clouddienst van Microsoft, met software zoals Outlook, Sharepoint (dat in Office 365 Team Site heet) en Lync, de nieuwste versie van Office Communicator.

Alle software wordt gehost, dus bedrijven hoeven zich niets aan te trekken van lokale installaties, hardware en updates.

[related_article id=”161452″]

Met internet
Belgacom gaat bundels maken met Microsoft Office 365, internettoegang en waarschijnlijk ook hardware. De licentiekosten voor de gehoste software worden dan meteen op de Belgacomfactuur gezet.

Welke bundels Belgacom precies gaat aanbieden, weet het nog niet. Er zijn immers verschillende combinaties van software mogelijk in Office 365. En het is ook mogelijk om licenties te huren voor lokaal geïnstalleerde Officepakketten. Bijgevolg zijn ook de prijzen nog niet bekend, zegt Belgacomwoordvoerder Frédérique Verbiest.

Ook andere
De deal tussen Belgacom en Microsoft is niet exclusief. “Er zullen nog andere firma’s hostingaanbiedingen hebben die we bij de lancering bekendmaken”, zegt Edward Claessens van Microsoft. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business