Nieuws

File Blender 0.24

Er bestaan talloze audio-, foto- en videoformaten. Wil je snel en zonder veel moeite het ene formaat omzetten in het andere, dan ben je bij File Blender aan het goede adres.

In tegenstelling tot een aantal andere tools overlaadt File Blender je niet met ellenlange parameters en opties. Integendeel, in principe volstaat het het mediabestand naar het venster van File Blender te slepen, het gewenste exportformaat te selecteren en het programma zorgt voor de rest.

Voor beginners en gevorderden
Een echte installatie is bovendien niet vereist. Wel moet je de nodige conversieplug-ins aanbrengen, maar op de site kan je alvast terecht voor een zipbestand waarin alle gepubliceerde plug-ins zijn opgenomen. Als je dat verkiest, kun je echter ook alleen de engine binnenhalen en naderhand de afzonderlijke conversiepakketten downloaden (voor video, image en/of audio).

[download_file]

De scripts zijn openbaar en kun je naar eigen inzicht aanpassen, met enig programmeerwerk. Klik hiervoor de gewenste conversieplug-in met de rechtermuisknop aan en kies Edit Action File.

File Blender is dus zowel geschikt voor de beginner die zich niet door allerlei parameters wil laten afschrikken als voor de gevorderde die er geen probleem in ziet complexe commandoregels te wijzigen of toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business