Nieuws

Review: Super Mario All-Stars 25th Anniversary Edition

Super Mario All-Stars 25th Anniversary Edition is ideaal voor de nostalgiezoekers waarvan de console, waarop ze het origineel speelden, het al lang begeven heeft. Of voor papa's die hun spelende kroost willen tonen hoe het allemaal begon is het een leuke compilatie.

Retrogaming

Super Mario All-Stars 25th Anniversary Edition bundelt Super Mario Bros, Super Mario Bros 2, Super Mario Bros 3 en Super Mario Bros: The Lost Levels. Afhankelijk van de kenner die je daarover aanspreekt, is dat goed voor twee tot drie en een halve klassiekers. In tegenstelling tot New Super Mario Bros van eerder dit jaar hebben we het hier liever over een vertaling dan een remake. De originele games zijn immers met de authentieke primitieve weergave en franjeloze besturingsopties naar de Wii-console overgeheveld. Je stuurt de beroemde besnorde loodgieter Mario dus rennend en springend doorheen 2D-doolhoven, ontwijkt of elimineert vijanden en redt uiteindelijk de prinses.
Dat alles op een altijd kindvriendelijke manier en met een minimum aan gedoe. Denk grote pixels, felle kleuren, minimalistische deuntjes en voor ieder met een tv jonger dan vijf jaar, zwarte balken links en rechts van het speelscherm. Ook al is deze verjaardagseditie pure recyclage met een gouden strik er omheen, krijg je vier games voor iets meer dan de prijs van een halve.

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business