Nieuws

Trillian 5.0.0.29 bèta

Trillian is een multiprotocollair chatprogramma, met ondersteuning voor de belangrijkste IM-netwerken.

Zodra je je met een Astra-account hebt aangemeld, kan je je eigen accounts aan Trillian koppelen. Niet alleen IM-netwerken (Windows Live Messenger, Google Talk, AOL Instant Messenger, ICQ, Yahoo Messenger en MySpaceIM), maar ook sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Foursquare en zelfs e-mail.

[download_file]

Trillian kan je namelijk op de hoogte brengen wanneer je via POP3 of IMAP nieuwe berichten hebt ontvangen. De basisversie is gratis, maar biedt minder mogelijkheden dan de commerciële Pro-variant. Wel even opletten dat je bij het installeren niet ongewild ook de software van Ask.com mee op je systeem zet.

De interface onder Windows 7 ziet er functioneel en overzichtelijk uit en weet ons meer te bekoren dan vorige versies. In het hoofdvenster verschijnen netjes je contacten, evenals berichten en updates van je sociale netwerken. De updates van Facebook kan je wel aan de lijst met contacten koppelen, zodat ze op die manier zichtbaar worden.

Nieuw in deze versie is ook de chatgeschiedenis die via je Astra-account online wordt opgeslagen, zodat je ook vroegere chats kunt bekijken, ongeacht de locatie waar je je aanmeldt. Dat laatste kan zelfs mobiel. Trillian laat zich namelijk niet alleen op Windows en Mac installeren, maar ook op diverse smartphones, onder meer iPhone, BlackBerry en Android.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business