Nieuws

‘Release candidate IE9 op 10 februari’

De kans is groot dat Microsoft op donderdag 10 februari de volgende stap zet richting de definitieve lancering van Internet Explorer 9. Die dag houdt de technologiereus een persconferentie in San Francisco.

Onze Amerikaanse collega’s van ZDNet kregen een uitnodiging voor een persbijeenkomst in de bus. Daarin staat te lezen dat “leden van het Internet Explorer Team (samen met enkele speciale gasten) op 10 februari belangrijk nieuws zullen aankondigen.”

Serieuze aanpassingen
Meer details zijn er niet, maar het is een veilige gok om aan te nemen dat het om de lancering van de release candidate van Internet Explorer 9 gaat.

De publieke bèta – de stap vóór de release candidate in het ontwikkelproces van software – van IE9 is er sinds 15 september. In de tussentijd heeft Microsoft twee aanvullende previews vrijgegeven en is het team actief aan de slag gegaan met feedback.

[related_article id=”161452″]

De release candidate zal vermoedelijk enkele aanpassingen aan de interface ondergaan hebben, en ook de prestaties zullen allicht opgekrikt zijn. Verwacht wordt dat deze versie zo goed als compleet is, en dat de definitieve versie binnen twee maanden gelanceerd zal worden op de MIX-conferentie van midden april.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business