Nieuws

Problemen met update Windows Phone 7

Microsoft heeft een eerste kleine update voor Windows Phone 7 uitgebracht. Maar sommige gebruikers ervaren problemen.

Het gaat hier niet om de langverwachte update die onder meer knip-en-plakfunctionaliteit aan het jongste mobiele besturingssysteem van Microsoft moet toevoegen, maar om een voorbereidende update die de toestellen klaar moet maken voor de volgende updates.

Onbruikbaar na installatie
Verschillende twitteraars ondervinden echter problemen met deze update. In sommige gevallen lukt de installatie niet volledig, zoals Samsung Omnia 7-eigenaar Benjamin Gibbs laat weten. Maar andere gebruikers van hetzelfde toestel melden zelfs dat hun smartphone onbruikbaar is na installatie van de update.

[related_article id=”161452″]

“De update voor WP7 heeft mijn Omnia 7 gebrickt. Foutcode C101002E. Herstelfout”, meldt AlexRoebuck. Twitteraar Qboid heeft hetzelfde: “Mijn Omnia 7 is nu compleet onbruikbaar en kan niet hersteld worden naar een eerdere versie en een harde reset helpt niet”, tweet hij.

Terugbrengen naar winkel
Onze collega’s van het Britse ZDNet hebben Microsoft om een reactie verzocht, maar kregen nog geen antwoord. Ze merken wel op dat het ondersteuningsteam voor Windows Phone 7 via Twitter gedupeerden aanraadt om hun toestel terug naar de winkel te brengen.

Wie de update nog durft te installeren moet zijn smartphone met zijn computer verbinden en de Zunesoftware opstarten. Macgebruikers moeten de Windows Phone 7 Connector downloaden.

Meer uitleg vind je op de Windows Phone 7-blog.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business