Nieuws

Microsoft flatert opnieuw met WP7-update

Microsoft heeft een aangepaste update uitgebracht voor Samsungsmartphones met Windows Phone 7. Helaas zorgt ook die voor problemen.

Vorige week rolde Microsoft een eerste testupdate uit voor gebruikers van een Windows Phone 7-smartphone. Die moest de toestellen voorbereiden op een grotere update die volgens de geruchten later deze maand uitkomt.

Vastgelopen toestellen
Maar de testupdate bezorgde sommige gebruikers - volgens Microsoft ongeveer tien procent - heel wat kopzorgen. Verschillende bezitters van een Samsungsmartphone klaagden over vastgelopen toestellen of misgelopen updates. Microsoft besloot vervolgens de update voor de Samsungtoestellen in te trekken tot de storing gelokaliseerd en verholpen is.

[related_article id=”161452″]

Gisteren was het zover. Dat dacht Microsoft althans: toen ontvingen de eerste Samsunggebruikers opnieuw de melding dat er een update beschikbaar was. Maar ook die blijkt niet foutloos te installeren.
Op Twitter en het supportforum van Microsoft maken Samsunggebruikers melding van een foutmelding (800705B4) waardoor de installatie wordt afgebroken. Dat merkte Winrumors op.

Reactie Microsoft
Het ontwikkelteam van Windows Phone 7 raadt via zijn twitteraccount Samsunggebruikers met problemen aan te wachten met het installeren van de update terwijl ze op zoek gaan naar het probleem.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business