Nieuws

Handige programma’s op internet

We reiken je graag een aantal online alternatieven aan voor programma’s die nu plaats innemen op je harde schijf en in het RAM-geheugen van je computer

Chat je regelmatig via Windows Live Messenger, Yahoo, Facebook of iets anders? Met eBuddy kan je je op zeven netwerken aanmelden (zelfs tegelijkertijd, met een eBuddy ID) en chatten met al je vrienden zonder dat je ook maar één programma geïnstalleerd moet hebben.

Heb je een tool geïnstalleerd waarmee je virtuele post-itbriefjes schrijft als geheugensteun, dan kan je een beroep doen op Postica. Die site kan je volplakken met notities, als alternatief voor offline tooltjes als Sticky Notes.

Bij elke surfsessie kan je de notities raadplegen, want ze worden netjes bewaard. Moet je even een korte opzet voor een tekst kwijt, waar je normaal gezien Kladblok voor zou openen in Windows, dan kan je terecht op www.simpletext.ws.

Daar kan je inloggen met je Google-account, waarna je een heel spartaanse teksteditor voorgeschoteld krijgt. Ideaal voor snelle krabbels, aanzetten voor langere stukken en andere stukjes inspiratie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business