Nieuws

Witte iPhone duikt op in winkel Turnhout

Van Roey Automation, een computerbedrijf uit Turnhout, heeft gisteren al twintig exemplaren van de witte iPhone 4 verkocht. Een wereldwijde primeur, want de officiële releasedatum is pas vandaag.

“We hadden bij Mobistar twintig iPhone 4’s besteld”, vertelt zaakvoerder Tom Hufkens. “Toen we de doos openden bleken het witte, in plaats van de verwachte zwarte te zijn. We wisten onmiddelijk dat we iets speciaals in handen hadden en zetten een marketingactie op. Internet deed de rest voor ons.”

Iedereen verwachtte dat Apple de witte iPhone zou lanceren in de Verenigde Staten. Maar de eer is dus weggelegd voor de kleine stad Turnhout. Ook in Italië konden enkele gelukkigen gisteren al een witte iPhone kopen.

[related_article id=”158256″]

Het bedrijf heeft ook nog vestigingen in Geel en Antwerpen. In 2007 kaapte Van Roey Automation de prijs ‘Ondernemen’ van VOKA weg.

Nabijheidssensor
De nieuwe iPhone heeft overigens ook een nieuwe nabijheidssensor. Die moet het scherm uitschakelen als de gebruiker het toestel tegen zijn oor houdt.

Omdat de witte iPhone 4 zo lang op zich heeft laten wachten, willen sommige gebruikers wachten op de iPhone 5. Die wordt in september gelanceerd.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business