Nieuws

Eerste tablet HTC nu verkrijgbaar

De Flyer, de eerste tabletcomputer van HTC, ligt vanaf vrijdag in veertien Europese landen in de winkels. Nederland en België zijn daar niet bij.

De Flyer heeft een scherm van zeven inch en een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Dit scherm kan ook bediend worden met de meegeleverde stylus. Als besturingssysteem koos HTC voor Android 2.3 en legde daarover de van zijn smartphones bekende Sense-gebruikersinterface. Die werd geoptimaliseerd voor het grotere scherm van de Flyer.

[related_article id=”152275″]

Het toestel rekent met 1,5 GHz op een processor van Qualcomm en heeft 1 GB RAM aan boord. Zowel aan de voorzijde (1,3 megapixel) als aan de achterzijde (5 megapixel) is een camera voorzien. De eerste HTC-tablet beschikt over een microUSB-poort en het intern opslaggeheugen kan uitgebreid worden met een microSD-geheugenkaart.

HTC biedt de consument de keuze tussen een model met enkel wifi en 16 GB opslaggeheugen en een topmodel met 32 GB opslaggeheugen en ondersteuning voor zowel wifi als 3G. Voor het instapmodel betaal je 499 euro, voor het topmodel 649.

HTC’s eerste tablet is vanaf vandaag verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Griekenland, Portugal, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Tsjechië, Hongarije, Polen en Roemenië. Wanneer hij in de Benelux in de winkels ligt, is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business