Nieuws

Oververhitting PS3 blijft mysterie

Sommige PS3-consoles oververhitten bij het spel L.A. Noire. Zowel ontwikkelaar Rockstar Games als Sony ontkent dat de schuld bij hen ligt.

Wie op een PlayStation 3 de game L.A. Noire speelt, loopt het risico dat de spelconsole zodanig oververhit dat hij vastloopt. Maar volgens gameproducent Rockstar Games ligt de fout niet bij hen, hoewel het euvel zich alleen bij een van hun titels voordoet.

Waar kon het dan wel liggen? Volgens Rockstar was update 3.61 van de PlayStation-firmware de verantwoordelijke voor het falen. Wat Sony op zijn beurt dan weer ontkende. Even later haalde Rockstar de beschuldiging aan het adres van de update weer offline.

Geen schuldige
Na het rondje zwartepieten hebben beide bedrijven een gemeenschappelijk standpunt ingenomen: het probleem ligt niet bij de PlayStation-update en al evenmin bij L.A. Noire.

Sony en Rockstar wijzen erop dat slechts een kleine groep gamers de oververhittingsproblemen ondervindt. Intussen kunnen mensen die problemen hebben met L.A. Noire op de PlayStation 3 terecht op de klantendiensten van PlayStation en Rockstar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business