Yahoo rolt nieuwe e-mailfuncties uit

Yahoo heeft het bèta-label van zijn nieuwe e-maildiensten weggehaald. De nieuwe functies worden vanaf vandaag wereldwijd uitgerold.

De e-maildienst krijgt een aantal sociaalnetwerkfuncties, zoals de mogelijkheid om rechtstreeks op Facebookvrienden te antwoorden vanuit je mailbox, in plaats van naar Facebook zelf te gaan. Ook video’s en slideshows kan je voortaan direct vanuit je mailbox bekijken.

De contacten worden opgefrist door e-mails van mensen uit je adresboek boven aan de ongelezen boodschappen te zetten. Je kunt ook sms’en en berichten via instant messaging vanuit je mailbox versturen. Al is het niet meteen duidelijk of dat eerste ook in Europa mogelijk is.

Verder krijgt de mailbox een aantal toepassingen van andere webdiensten. Zo worden YouSenit (om grote bestanden te versturen) en uitnodigingsapplicatie Evite geïntegreerd.

Yahoo stelde de bètaversie van zijn nieuwe e-maildiensten in oktober vorig jaar voor. De nieuwe functies worden vanaf vandaag uitgerold naar 284 miljoen gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business