Nieuws

FilerFrog 2.2.0

De Windows Verkenner mag dan wel stelselmatig met allerlei nuttige functies zijn uitgebreid, FilerFrog bewijst dat er nog ruimte overblijft voor verbetering.

Je kan vanuit de Windows Verkenner heel wat handelingen op bestanden en mappen uitvoeren. Heb je het contextmenu al eens geprobeerd met de combinatie Shift+rechtermuisknop? Maar FilerFrog maakt duidelijk dat er nog heel wat handigheden overblijven.

[download_file]

De tool is zowel in een Windows 32-bits- als 64-bitsversie beschikbaar. Na installatie duikt er een extra item op in het contextmenu van de Verkenner: FilerFrog dus. Dat bevat een hele reeks subitems, met namen als Favorites, Organize, List of Files, Security, Split and Join, Rename, Image Manipulation en Image Album. Je treft hier ook Settings aan, waarmee je de tool verder naar je hand zet.
Naar hoger gelegen map
Heel wat opties dus, en we kunnen ze hier dan ook niet allemaal aan bod laten komen. Alvast een mooie greep uit de mogelijkheden. Een volledig overzicht vind je op de site bij Features.
Zo kan je makkelijk bestanden uit een submap naar een hoger gelegen map verplaatsen. Ook bestanden kopiëren of verhuizen naar een andere map is een stuk handiger, aangezien je niet langer (via Computer) naar de doelmap moet navigeren. Had je graag lege bestanden en mappen verwijderd: ook dat heb je in een knip voor elkaar.
Een bestandsselectie omkeren kan eveneens. En wat dacht je van het uitsplitsen (en naderhand weer samenvoegen) van een reuzengroot bestand tot hapklare brokken die bijvoorbeeld precies op een cd-rom passen? Bestanden versleutelen, met RC4 stream cipher-encryptie, en weer ontgrendelen vergt eveneens slechts enkele muisklikken.
Leuk voor wie wel vaker met fotobestanden in de weer is: FilerFrog stelt je in staat die snel compacter te maken of van je eigen logo of copyrightmelding te voorzien.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business