Nieuws

Base gooit zich in oorlog om goedkope iPhone

Base verkoopt sinds kort iPhones voor 99 euro, gekoppeld aan een abonnement van twee jaar. "De aanbieding geldt alleen voor bedrijfsklanten", beklemtoont woordvoerder Bart Vandesompele.

Base combineert de iPhone 3GS met een abonnement van 70 euro per maand. Daarmee kan men onbeperkt bellen en sms’en. "Het is waar dat Mobistar vroeger een exclusiviteit voor de iPhone had in België. Maar al sinds november vorig jaar verkopen wij in onze winkels iPhones die we uit Nederland halen, waar onze aandeelhouder KPN ze bij Apple koopt", vervolgt Vandesompele.

Twee weken geleden lanceerde Telenet voor het eerst een aanbieding van goedkopere iPhones: afhankelijk van de kostprijs van het abonnement dat je erbij neemt, kosten die 1 of 199 euro. Dat leidde prompt tot een reactie van Belgacom, dat als tegenzet uitpakte met een stuntaanbieding voor een goedkope tablet-pc.

[related_article id=”158455″]

Base mengt zich nu dus ook in die iPhone-oorlog. "Vroeger was vooral de Blackberry populair bij bedrijven, maar ook de iPhone duikt daar meer en meer op. Precies daarop wilden we inspelen."

Voor dezelfde prijs biedt Base ook modellen van andere merken aan in combinatie met een abonnement van 70 euro voor twee jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business