Nieuws

Review: De Sims 3 – Levensweg

De Sims 3 - Levensweg voegt redelijk alledaagse en realistische functies toe aan je spel. Speel je nog het liefst met het gewone gezinsleven van je sims, dan is dit een interessant uitbreidingspakket voor jou.

Zin om te leven

Op het eerste gezicht ziet dit zoveelste uitbreidingspakket voor De Sims 3 er een beetje saai uit. Levensweg probeert meer zin en vulsel aan het leven van je sims te geven. Je krijgt dus geen in het oog springende exotische bestemmingen of vampiers deze keer. Wat je wel krijgt, zijn een pak nieuwe functies en handelingen die de basisgameplay van De Sims 3 uitbreiden. Zo kan je sim een midlifecrisis doormaken, kunnen de kinderen op internaat gestuurd worden, kan je een vrijgezellenfeest organiseren of een feestje geven als je sims afgestudeerd zijn. Er zijn ook nieuwe interacties, zoals kussengevechten en andere ‘sexy’ toestanden.
De speciale sim die met dit uitbreidingspakket wordt toegevoegd, is een ingebeeld vriendje, een pop die je tot leven kan wekken. Heb je trouwens een sim die altijd al een geflipte wetenschapper wou worden, dan kan je hem of haar chemische drankjes laten brouwen. Sims die ondertussen maar niet genoeg kunnen krijgen van kindjes, kunnen nu een crèche openen. Vooral dat laatste toont dat dit een uitbreiding is voor de diehard simmers, die nog het meest houden van de originele gameplay, en voor wie al die exotische extra’s niet meteen hoeven. Minder is dat De Sims-franchise nu ook Facebook ontdekt heeft. Elk belangrijk moment in het leven van een sim – en dat zijn er wel wat – wordt nu een ‘herinnering’ die het spel de hele tijd wil delen met je vrienden. Dat kan je gelukkig afzetten, anders gaan er nog meer saaie feeds op Facebook gepost worden.

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business