Nieuws

Steve Jobs krijgt eigen stripverhaal

Het leven van Steve Jobs, de co-stichter en huidige topman van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple, vormt het onderwerp van een stripverhaal dat in augustus verschijnt

"De geschiedenis van Steve Jobs en Apple is episch", zegt Darren Davis, voorzitter van Bluewater Productions. "Zijn innovaties vormen voorpaginanieuws, terwijl speculaties over zijn gezondheidstoestand invloed hebben op de beurs. Niet slecht voor iemand die de universiteit niet afwerkte."

Mark Zuckerberg
Bluewater Productions is gespecialiseerd in stripverhalen die het leven van beroemdheden vertellen. Zo publiceerde de uitgever in december een strip over Mark Zuckerberg van Facebook.

[related_article id=”158256″]

"Er zijn zeker gelijkenissen tussen Zuckerberg en Jobs", zegt Cooke, de auteur van de strip over Jobs. "De opzet van beide strips is om de man achter de persoonlijkheid weer te geven."

iSteve
Het project werd bekendgemaakt terwijl uitgever Simon & Schuster de eerste, geautoriseerde biografie over Steve Jobs aankondigde. iSteve: The Book of Jobs is geschreven door Walter Isaacson, de vroegere hoofdredacteur van Time Magazine en de ex-directeur van nieuwskanaal CNN.

Het stripverhaal over Jobs telt 32 bladzijden en zal voor 3,99 dollar (2,75 euro) worden verkocht in boekhandels en via de onlinewinkel Amazon.com.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business