Maak je eigen postkaart met je smartphone

Met de mobiele applicatie van Bpost kan je een foto die je genomen hebt met je smartphone als postkaart laten afleveren, met boodschap.

Een foto maken met je smartphone, een speciale applicatie openen, een persoonlijke boodschap typen en hop: de volgende dag zit de postkaart afgedrukt in de brievenbus van familie en vrienden. De nieuwe dienst van Bpost is voorlopig enkel beschikbaar voor de iPhone.

Een zelfgemaakte foto die nog tijdens je reis als postkaart in de brievenbus belandt van de buurvrouw die de planten water geeft, voorzien van een persoonlijke boodschap: veel kans dat de Mobile Postcard van Bpost een grote hit wordt.

[related_article id=”161563″]

Foto’s en bijschriften die vanaf de mobiele applicaties worden verstuurd, worden door Bpost afgedrukt op een postkaart en in de brievenbus gedropt. Het postbedrijf noemt het een “originele en makkelijk te maken postkaart in tijden van e-mail en sms”.

Volgens Bpost sturen nog altijd drie op de vier Belgen graag postkaarten als ze op reis zijn. Vooral familie (91 procent) en vrienden (70 procent) mogen een kaartje verwachten. Uit de enquête van het bedrijf blijkt dat de meeste Belgen één tot vijf kaartjes versturen. Weg met ‘zonnige groeten’, een persoonlijke boodschap is voor bijna alle mensen een must op zo’n kaartje.

2,35 euro voor kaartje
Bpost biedt de applicatie gratis aan voor mensen met een Belgisch nummer, maar je moet wel een rekeningnummer of kredietkaart registreren. Per verstuurd kaartje betaal je 2,35 euro, al moet je daar natuurlijk nog de kosten voor de internetverbinding op je vakantiebestemming bijtellen.

De Mobile Postcard kan voorlopig alleen worden gedownload voor iPhone. Maar Bpost belooft dat deze vanaf juli ook beschikbaar is voor smartphones op Android.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business