Nieuws

Zortam Mp3 Media Studio 12.30 (Standard)

Wie op zoek is naar een alles-in-één-programma voor het taggen en organiseren van zijn mp3-collectie heeft aan Zortam Mp3 Media Studio een goede partij. Ook al ontbreken enkele handige features in de gratis versie.

Zortam Mp3 Media Studio bevat een flexibele ID3v1 en ID3v2 tag editor. Je kunt uiteraard tags handmatig invoeren, maar autotaggen met behulp van Amazon.com is eveneens mogelijk. Verder kan je karaoke aan de ID3-tags toevoegen, ID3v1-tags omzetten naar ID3v2 en omgekeerd en ID3-tags sychroniseren. De tags kan je tevens exporteren naar HTML- of CSV-bestanden.

[download_file]

De commerciële Pro-versie voegt daar nog enkele opties aan toe, waaronder het toevoegen van coverart in batch (op basis van de afbeelding die zich in de albummap bevindt) en toegang tot de Zortam internet music database. Dat laatste kan ook wel met de gratis versie, maar die is beperkt tot slechts vijftig nummers.
Het programma bevat naast een eigen mp3-speler een mp3-organiser en een mediabrowser. Een krachtige zoekfunctie ontbreekt evenmin, maar jammer genoeg is het automatisch detecteren van dubbele mp3’s voorbehouden aan de commerciële variant. Ook wie functies als rippen en normaliseren onontbeerlijk vindt, zal bij de Pro-versie moeten aankloppen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business