Nieuws

Microsoft Zune 4.7

[download_file] Microsoft Zune 4.7

Wie Zune hoort denkt onwillekeurig aan Microsofts mislukte poging om de iPod snel te doen vergeten. Dat neemt niet weg dat de bijhorende software intussen van een simpel synchronisatieprogramma voor de Zunespeler tot een fraaie mediaspeler is uitgegroeid.

Zoals bij de meeste mediaspelers stockeert Zune alle mediabestanden in een bibliotheek – je bepaalt uiteraard zelf welke mappen Zune meeneemt voor de indexering. Dat zijn trouwens niet alleen muziekbestanden: ook video’s, foto’s en podcasts krijgen een plaatsje in de bibliotheek. Je abonneren op nieuwe pod- of vodcasts kan perfect vanuit Zune en je stelt zelf in hoeveel afleveringen je wil binnenhalen.
Uiteraard kan Zune ook met afspeellijsten overweg en waar mogelijk haalt het programma automatisch ook de bijhorende albumhoes van het internet, inclusief allerlei gegevens over de nummers en de uitvoerders. Ook muziek rippen is mogelijk, in verschillende bitrates en zowel in wma als mp3.
Leuk aan Zune is dat je ook media kunt combineren: terwijl je muziek beluistert, geeft Zune intussen een diapresentatie van je fotoselectie weer.
Je favoriete mediabestanden kan je in de Quickplay kwijt: die zijn dan telkens maar een muisklik van je verwijderd en als je dat verkiest, stel je het venster van Quickplay als opstartscherm van Zune in.
Heb je een Xbox 360, weet dan dat je vanuit Zune probleemloos je media met dat apparaat kunt delen.
Zune heeft ook een Marketplace aan boord, alwaar je films evenals apps voor de Windows Phone 7 kunt aanschaffen. Op muziek is het blijkbaar nog even wachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business